Onko joku muukin huomannut, että miehyys on kriisissä? Pojilta viedään kivekset jo ennen kuin ne ehtivät laskeutua, feminismin hegemonia jyllää ja perinteisten sukupuoliroolien hylkääminen on pääsyy perheväkivaltaankin. Eikös juu. Kaikkeen ovat syypäitä femakot, miestenvihaajat ja kaiken maailman naistutkijat. Kiesi erehtyi vertaamaan naisia autoihin ja sai välittömästi turpaansa. Vastaavia puhuvat naiset saavat rauhassa loukata miehiä kollektiivina. Maailma on pilalla.

Juha Itkonen valitti juuri lukemassani tuoreimman Imagen kolumnissa, että miehinen elämäkertaperinne on kuolemassa. Mielenkiintoisia elämäkertoja ei enää pian ole tiedossa, koska niitä ei voi kirjoittaa sählyn pelaamisesta ja vaipanvaihdosta. On se kumma.

Oletteko te kaksilahkeiset ihan totta sitä mieltä, että naiset ovat vieneet eiltä munat? Kamala hameväki sortaa miehiä kotona ja julkisuudessa. Mies on pakotettu nyrkin ja hoitopöydän väliin. Nyt jotain rajaa! Eiköhän sieltä kotiorjuudesta ole ihan yksinkertainen tie ulos, jos se noin haittaa, ettei vaimolla enää olekaan yksinvelvollisuutta kakkavaippoihin ja yöitkuihin. Kukaan tuskin pakottaa jäämään hoitovapaalle tai kokkaamaan essu päällä. Uskokaa tai älkää, se lasten hankkiminen on ihan itsestä kiinni. Ei niitä ole mikään pakko tähän maailmaan pykätä. Itse asiassa edes sen kamalan vaimon hankkimiseen ei ole mitään lakisääteistä velvollisuutta - uskokaa tai älkää.

Munattomuudesta on ihan turha syyttää naisia. Jos naisten miehiä mollaavat kommentit häiritsevät, eiköhän tämän maan työtä tekevistä miehistä löydy ihan riittävästi media-alan väkeä nostamaan siitä metelin. Tai ihan vaan tavallisia poikamiehiä tai vaikka koti-isiä valittamaan nettikeskusteluissa. Jälkimminen tuntuu onnistuvat ainakin Kiesin marttyyrin kruunun kiillottamisen suhteen varsin sujuvasti. Kyllä se metelin nostaminen on ihan itsestä kiinni, ei se tässä Audin tapauksessakaan taivaasta laskeutunut.

Olemmeko me naiset oikeasti niin pelottavia, että miehiltä on mennyt pupu pöksyyn? Me emme ole vielä yhteiskunnallisesti edes teidän kanssanne samalla tasolla, jos firmojen johtokuntia ja kunnanhallituksia katsotaan. Minne te oikein pakenette sitten kun olemme? Miksi mieheltä on enemmän pois se, että nainen saa paremman työn kuin se, että sen saisi toinen mies? Miksi on niin kammottavaa, kun mies voikin nykyisin talouden puolesta jäädä naisen sijaan kotiin hoitamaan lasta? Ei tässä ketään edelleenkään mihinkään pakoteta, ellei ehkä tekemään töitään vähän paremmin.